High Wine


Kunt u genieten van een goed glas wijn met daarbij passende hapjes? Dan moet u de High Wine van La Piazza in Rijssen een keer proberen!


La Piazza Rijssen introduceert dit geheel nieuwe concept. U krijgt heerlijke luxe hapjes met daarbij behorende wijnen (geserveerd in verschillende rondes) in een gezellige, ontspannen atmosfeer. Een High Wine is ideaal voor een team-uitje, zakelijke bijeenkomst, afsluiting van een drukke dag of gewoon als ontspannende avond. Geschikt al vanaf 2 personen!


Hoe zit het concept in elkaar?

U krijgt gemiddeld 3 tot 4 glazen wijn (naar smaak in te richten), met daarbij passende, en versbereide hapjes (4 tot 6 soorten). De soort hapjes, type wijn en aantallen kunt u van te voren zelf bepalen of door ons laten samenstellen op de betreffende dag. Door de uitgebalanceerde smaak van hapjes en wijn, geniet u van een heerlijke avond!


Wat kost een High Wine?

Dit varieert, want het is afhankelijk van uw wens. Voor een arrangement met 4 wijnen en 6 verschillende soort hapjes bent u bij ons slechts € 20,- p.p. kwijt. Het verschil in prijs kan komen door de verschillende soorten wijn en hapjes en aantallen. Wij kunnen dus aan de hand van uw beschikbare budget een fantastische High Wine samenstellen. Bel of e-mail voor meer informatie!